×
Home Nieuws Livescore

Achraf El Bouchataoui traint mee bij FC Eindhoven

Achraf El Bouchataoui traint mee bij FC Eindhoven
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 19:16 uur

Nieuwe uitdaging voor talentvolle voetballer bij FC Eindhoven

In een verrassende wending heeft Achraf El Bouchataoui besloten om voorlopig mee te trainen bij FC Eindhoven. De club heeft dit nieuws bekendgemaakt via hun eigen kanalen. De 23-jarige middenvelder zit momenteel zonder club, nadat hij zijn contract bij het Belgische KMSK Deinze in de zomer heeft laten ontbinden.

El Bouchataoui is een product van de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij tussen 2006 en 2018 heeft gespeeld. Onder leiding van trainer Dick Advocaat maakte de getalenteerde middenvelder zijn debuut in de basis tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, die met 3-0 werd gewonnen. Daarna werd El Bouchataoui verhuurd aan FC Dordrecht en RKC.

Na het vertrek bij Feyenoord in de zomer van 2022, tekende El Bouchataoui bij Deinze, dat actief was op het tweede niveau in Belgiƫ. Helaas kreeg de spelverdeler daar niet veel speeltijd, waarna zowel de club als de speler besloten om het contract te ontbinden. Bij FC Eindhoven hoopt El Bouchataoui nu op een nieuwe kans in de Keuken Kampioen Divisie.