×
Home Nieuws Livescore

Mats Seuntjens blikt terug op turbulent seizoen bij FC Utrecht

Mats Seuntjens blikt terug op turbulent seizoen bij FC Utrecht
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 18:48 uur

In een exclusief interview met Voetbal International deelt FC Utrecht-voetballer Mats Seuntjens zijn perspectief op het afgelopen jaar. Seuntjens, die eerder speelde voor NAC, AZ, Fortuna Sittard, RKC en het Turkse Gençlerbirliği SK, hoopt op een kalmer jaar.

"Het was een seizoen vol extremen. Waar zal ik beginnen? Eigenlijk begon het al in de zomer van 2022. We hadden net een heftige situatie met mijn broer meegemaakt, die ernstig ziek was. Ook mijn thuissituatie verliep niet helemaal soepel. Destijds heb ik aan het bestuur van de club laten weten dat ik liever een nieuwe uitdaging wilde aangaan. Er was een concrete buitenlandse club en op de laatste dag van de transferperiode kwam er ook nog een Nederlandse club in beeld, maar Fortuna wilde me op 31 augustus niet laten gaan."

Seuntjens heeft het begin van het vorige seizoen als een zware periode ervaren. "Uiteindelijk heb ik de hele voorbereiding met deze zaken geworsteld. Ik droeg mijn frustraties met me mee en voelde me niet meer op mijn plek. De trainer, Sjors Ultee, is hier echter heel goed mee omgegaan. Daar verdient hij alle lof voor. Hij was op de hoogte van mijn situatie en begreep dat ik gefrustreerd aan het seizoen begon."