×
Home Nieuws Livescore

Tijjani Reijnders blijft Italië versteld doen staan met zijn spel

Tijjani Reijnders blijft Italië versteld doen staan met zijn spel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 12:16 uur

Nederlandse middenvelder Tijjani Reijnders blijft de voetbalwereld in Italië verbazen. Na het Serie A-duel met Cagliari kan de 25-jarige speler van AC Milan weer rekenen op veel lof en complimenten.

AC Milan kwam woensdag op achterstand, maar wist uiteindelijk met 1-3 te winnen. Eurosport omschrijft Reijnders als de meest beweeglijke en gretige speler van zijn team. Hij schakelt zichzelf in, communiceert goed en creëert ruimtes voor zijn medespelers. De doelpunten van Okafor en Tomori waren mede het resultaat van zijn uitstekende werk. Eurosport beloont Reijnders met een 7 en merkt op dat hij mogelijk te vroeg werd gewisseld.

Calciomercato ziet dat AC Milan de harde nederlaag tegen stadsgenoot Inter alweer vergeten is en op koers ligt voor de Scudetto, mede dankzij de nieuwe aanwinsten. Reijnders wordt geprezen om zijn buitengewone vermogen om vooruit te denken en zijn positie op het veld. Hij is altijd in beweging en past perfect in het spelidee van de coach.

De voormalig AZ-middenvelder krijgt ook van Calciomercato een 7 en wordt omschreven als een speler met superieure intelligentie. Hij kan op alle posities op het veld spelen en denkt en speelt verticaal. Het tweede doelpunt van AC Milan kwam voort uit een plan dat tijdens de training werd getest en perfect werd uitgevoerd door Reijnders.

De Corriere dello Sport roept Reijnders uit tot Man van de Wedstrijd en noemt hem de ziel van de comeback van Milan. De krant verwijst naar zijn fantastische aanname in aanloop naar de gelijkmaker van Okafor. Ook Milan-coach Stefano Pioli is vol lof over Reijnders en noemt hem een geweldige speler die het erg goed heeft gedaan.