×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman: Prille vader en PSV-held onvermoeibaar op het veld

Joey Veerman: Prille vader en PSV-held onvermoeibaar op het veld
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 09:32 uur

Joey Veerman, de getalenteerde voetballer van PSV, heeft onlangs een nieuwe rol op zich genomen: die van vader. En tot zijn grote verbazing bevalt het prille vaderschap hem uitstekend. Na de overwinning van 3-0 tegen Go Ahead Eagles, deelde Veerman zijn ervaringen tijdens een persmoment, waarbij hij ook sprak over zijn nachtrust.

"Het is eigenlijk heel simpel," begon Veerman met een glimlach. "De dag voor een wedstrijd begin ik gewoon met mijn vriendin in bed. Maar zodra de kleine Frenkie voor het eerst bij ons komt, duik ik snel een tweede slaapkamer in." Deze slimme zet stelt Veerman in staat om zich volledig te concentreren op de wedstrijden van PSV, zonder gestoord te worden door nachtelijke huilbuien of luierwissels.

Toch erkent de geboren Volendammer dat het spelen van drie wedstrijden in één week een uitdaging kan zijn. "Bouwvakkers zouden zeggen: kom maar eens een dagje de bouw in. Maar voor ons is het ook gewoon pittig," legt Veerman uit. Hij vergelijkt het intensieve speelschema met een dag hard werken op de bouwplaats, waarbij fysieke en mentale inspanning vereist is.

Met zijn unieke aanpak van het vaderschap en zijn vastberadenheid op het voetbalveld, bewijst Joey Veerman dat hij een ware multitasker is. Zowel als vader als voetballer weet hij zijn verantwoordelijkheden te balanceren en het beste uit zichzelf te halen. Een ware inspiratie voor velen!