×
Home Nieuws Livescore

Slot onverstoord door mogelijke Gimenez-transfer: 'Wij hebben al vervangers'

Slot onverstoord door mogelijke Gimenez-transfer: 'Wij hebben al vervangers'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 08:40 uur

Feyenoord-trainer Arne Slot is vol lof over de verrichtingen van de Mexicaanse spits Santiago Gimenez. Na zijn hattrick tegen Ajax, begint ESPN-verslaggever Hans Kraay zich af te vragen of Gimenez wellicht in de winterstop zal vertrekken.

Slot reageert echter kalm op de speculaties: "Hij doet het goed... Dat is onmiskenbaar", zegt hij. "Maar het mooie van Feyenoord is dat we afgelopen zomer al hebben geïnvesteerd in vervangers. Zo hebben we een brede selectie en zijn we voorbereid op eventuele vertrekken." De landskampioen heeft Ayase Ueda aangetrokken als versterking, afkomstig van Cercle Brugge.

Voorlopig maakt Slot zich echter geen zorgen over een mogelijk vertrek van Gimenez. "Nee, het is nog geen januari. Ik weet ook niet of hij van plan is om dan al weg te gaan. Maar je weet het nooit. In ieder geval hebben we met Ueda ook al een zeer goede spits in huis."

Na de overtuigende 0-4 overwinning op Ajax, prijst Gimenez zelf ook de kwaliteiten van Slot.

Arne Slot blijft rustig onder de geruchtenmolen rondom Santiago Gimenez. "Het mooie is dat we afgelopen zomer al hebben geïnvesteerd in vervangers" 😁

— ESPN NL (@ESPNnl) 27 september 2023