×
Home Nieuws Livescore

Veerman ongelukkig als verdedigende middenvelder tegen Go Ahead Eagles

Veerman ongelukkig als verdedigende middenvelder tegen Go Ahead Eagles
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 22:48 uur

In een opmerkelijke wending moest Joey Veerman, de getalenteerde middenvelder van SC Heerenveen, onlangs als eenzame strijder op het verdedigende middenveld verschijnen in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dit alles vanwege de afwezigheid van Jerdy Schouten, een speler die normaal gesproken deze positie bekleedt. Echter, tot grote teleurstelling van Veerman zelf, bleek deze rol niet bepaald zijn cup of tea te zijn.

"Ik kom daar veel te weinig aan de bal", bekent Veerman eerlijk na de overwinning op Go Ahead Eagles. "In plaats van mijn kwaliteiten optimaal te benutten, word ik daar eerder gezien als een verdediger. En dat is nu niet bepaald mijn sterkste kwaliteit", voegt hij eraan toe.

Het is duidelijk dat Veerman, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het middenveld, liever een meer aanvallende rol op zich neemt. Zijn vermogen om de bal te controleren en beslissende passes te geven, komt het beste tot uiting wanneer hij de vrijheid heeft om vooruit te denken en aanvallende acties te ondernemen.

Desondanks heeft Veerman zijn plicht als verdedigende middenvelder met succes vervuld in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarbij zijn team de overwinning behaalde. Zijn aanpassingsvermogen en bereidheid om het teambelang voorop te stellen, verdienen zeker lof.

Het is echter te hopen dat Veerman in de toekomst de kans krijgt om zijn ware potentieel te tonen op het middenveld, waar zijn creativiteit en spelverdeling het verschil kunnen maken. Als hij de vrijheid krijgt om zijn kwaliteiten volledig te benutten, kan hij ongetwijfeld uitgroeien tot een van de meest opwindende spelers in de Eredivisie.