×
Home Nieuws Livescore

PSV wint overtuigend van Go Ahead Eagles, maar Bosz niet tevreden

PSV wint overtuigend van Go Ahead Eagles, maar Bosz niet tevreden
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 21:40 uur

In een spectaculaire wedstrijd op woensdagavond heeft PSV een overtuigende 3-0 overwinning behaald op Go Ahead Eagles. Ondanks dit succes is Peter Bosz, de trainer van PSV, verre van tevreden over het spel van zijn team. Met name Johan Bakayoko, die wederom op de bank moest beginnen, krijgt de nodige kritiek te verduren.

In een interview met ESPN voor de camera's laat Bosz duidelijk blijken dat hij niet tevreden is met de prestatie van zijn team. "Eerlijk gezegd vond ik het geen bijzonder leuke wedstrijd om naar te kijken. We hebben veel dingen niet goed gedaan in de eerste helft. Ons drukzetten was niet goed, we hebben het balbezit niet optimaal benut en onze veldbezetting liet te wensen over. Dat moet echt beter. Gelukkig hebben we direct na rust het gaspedaal ingedrukt en twee doelpunten gescoord. Op dat moment was de wedstrijd natuurlijk al gespeeld."

Hoewel alle drie de doelpunten van PSV voortkwamen uit goede aanvallen die op de vleugels begonnen, blijft Bosz kritisch. "Ik vind dat we veel meer doelpunten hadden moeten maken, gezien de kansen die we hebben gekregen. Dit is iets wat vaker voorkomt bij ons, het rendement moet omhoog. Daar zullen we aan moeten werken. Het kan nog beter, absoluut. We moeten trainen op het creƫren van meer doelpunten."

Opnieuw wordt Bosz gevraagd naar de situatie van Johan Bakayoko: hoe voelt het voor hem om nu op de bank te zitten, terwijl hij afgelopen zomer nog in aanmerking kwam voor een mooie transfer. Bosz reageert hierop: "Het hoort bij de ontwikkeling van een speler dat hij niet altijd alles speelt bij een grote club. Bakayoko heeft al veel wedstrijden gespeeld vanaf het begin van het seizoen en is nu twee keer ingevallen in plaats van gestart. Dus het valt allemaal wel mee, toch?"