×
Home Nieuws Livescore

Kluivert's Adana Demirspor verrast Besiktas met 4-1 overwinning

Kluivert's Adana Demirspor verrast Besiktas met 4-1 overwinning
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 21:16 uur

Voormalig Nederlandse voetballegende Patrick Kluivert heeft een ongekende prestatie geleverd met zijn team Adana Demirspor in Turkije. Ondanks het feit dat hij bijna een heel elftal aan spelers moest missen, wist Kluivert zijn team naar een verbluffende 4-1 overwinning te leiden tegen Besiktas.

Door schorsingen en blessures had Kluivert te maken met een ernstig verzwakt team tegen Besiktas. Zelfs de vierde (!) doelman Vedat Karakus moest het doel verdedigen. Ondanks deze tegenslagen speelde Adana Demirspor een fantastische wedstrijd tegen de nummer drie van het vorige seizoen in Turkije. Bij rust stond het al 2-0 in het voordeel van Adana Demirspor, en na de pauze wisten ze zelfs uit te lopen tot 4-0.

In de slotfase van de wedstrijd wist Besiktas, dat de dominante partij was, nog wel twee doelpunten te maken. Hierdoor eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 4-2 overwinning voor Adana Demirspor. Kluivert zal ongetwijfeld zeer tevreden zijn met deze prestatie, aangezien zijn team nu op de derde plaats staat in de Turkse Süper Lig. Een geweldige prestatie voor Kluivert en zijn team, die hiermee laten zien dat ze tot grootse dingen in staat zijn, zelfs in moeilijke omstandigheden.