×
Home Livescore

"Contractverlenging Saibari bij PSV maakt Bosz 'heel blij'"

Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 18:48 uur

Peter Bosz, de trainer van PSV, is in extase door de contractverlenging van Ismael Saibari. De Marokkaanse international heeft onlangs zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem tot 2028 aan de club bindt. Bosz hoopt nu dat Isac Babadi hetzelfde voorbeeld zal volgen en zijn verblijf bij PSV zal verlengen.

Vanavond staat PSV tegenover Go Ahead Eagles, maar Bosz moet het stellen zonder Sergiño Dest, Babadi en Jerdy Schouten. "Ze waren niet fit genoeg om vanavond überhaupt aanwezig te zijn, dus dat is jammer. Ik verwacht echter niet dat hun afwezigheid lang zal duren, maar voor vanavond was het te kort dag", aldus Bosz in een interview met ESPN.

Bosz heeft ervoor gekozen om Hirving Lozano opnieuw op de rechterflank te laten spelen in plaats van Johan Bakayoko. "Dit is geen definitieve beslissing. Johan heeft het ook uitstekend gedaan, maar ik wilde Lozano nu twee wedstrijden achter elkaar laten spelen. Op die manier kan hij zich verder ontwikkelen en Johan heeft dit seizoen al veel gespeeld. Ik begrijp dat Johan graag wil spelen, maar hij krijgt nog genoeg kansen."

Daarnaast heeft Saibari deze week zijn contract verlengd bij PSV, wat de goedkeuring van Bosz heeft. "Ik ben ontzettend blij. Hij is een fantastische speler en een geweldige persoon om mee te werken. Het is geweldig dat we hem langer aan de club hebben kunnen binden." PSV is ook bezig met het verlengen van het contract van Babadi, maar dat verloopt moeizamer. "Dat is nog niet gebeurd. Ik vind hem ook echt een geweldige speler, dus ik hoop natuurlijk dat hij ook bijtekent."