×
Home Nieuws Livescore

PSV-fans blijven verrassen: hilarische boodschap voor Peter Bosz!

PSV-fans blijven verrassen: hilarische boodschap voor Peter Bosz!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 18:32 uur

De spectaculaire beelden van de aankomst van de PSV-bus bij het bruisende Philips Stadion zijn altijd een lust voor het oog. Noa Lang, Hirving Lozano en Luuk de Jong kunnen altijd rekenen op een hartverwarmend welkom van de Eindhovense supporters. Maar één fan had een wel heel bijzondere boodschap voor Peter Bosz, alleen was hij niet helemaal bij de les.

"Zet Ajax vanavond op tien punten!", schreeuwde de supporter naar Bosz. Een opmerkelijke uitspraak, aangezien PSV op dit moment al tien punten voorsprong heeft op Ajax, nadat de Amsterdammers een bittere nederlaag leden in De Klassieker. Als PSV erin slaagt om Go Ahead Eagles te verslaan, kan het gat zelfs vergroot worden naar dertien punten. Het enige addertje onder het gras is dat PSV dan wel een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Het is duidelijk dat deze supporter niet helemaal op de hoogte was van de actuele stand in de competitie. Desondanks blijft de sfeer rondom de PSV-bus altijd ongeëvenaard en zorgt het voor een onvergetelijke ervaring voor zowel spelers als fans.