×
Home Nieuws Livescore

Bosz schudt PSV op: verrassende wijzigingen tegen Go Ahead

Bosz schudt PSV op: verrassende wijzigingen tegen Go Ahead
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 18:08 uur

Peter Bosz heeft opnieuw zijn stempel gedrukt op de opstelling van PSV voor het aankomende duel met Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren, die momenteel samen met AZ de koppositie delen in de Eredivisie, zijn vastberaden om hun positie te behouden. Aan de andere kant heeft Go Ahead Eagles verrassend goed gepresteerd in het begin van het seizoen en staat momenteel op een knappe zesde plaats met tien punten uit vijf wedstrijden.

Helaas zal Jerdy Schouten niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ook Sergiño Dest zal afwezig zijn vanwege ziekte, wat Bosz dwingt om twee wijzigingen door te voeren in zijn opstelling. Ismael Saibari zal terugkeren op het middenveld van PSV, terwijl Guus Til zijn positie behoudt. Jordan Teze zal de rechtsback positie bekleden tegen Go Ahead Eagles. Armel Bella-Kotchap zal op de bank plaatsnemen na het laten trekken van zijn verstandskies. Hierdoor zal André Ramalho, net als in de wedstrijd tegen Almere City, aan de aftrap verschijnen. Ook Hirving Lozano zal zijn opwachting maken in de basisopstelling.

De opstelling van PSV voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zal als volgt zijn: Benítez op doel, Teze, Ramalho, Boscagli en Van Aanholt in de verdediging, Veerman, Til en Saibari op het middenveld, en Lozano, De Jong en Lang in de voorhoede.