×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot geniet van ontlading na geweldige Klassieker-overwinning Feyenoord

Arne Slot geniet van ontlading na geweldige Klassieker-overwinning Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 16:24 uur

Bij de coach van Feyenoord, Arne Slot, was er een enorme ontlading na de geweldige goal van Gimenez tijdens de resterende tijd van de Klassieker op woensdag. Volgens Slot was dit niet meer dan terecht. Volgens de trainer zat het de Rotterdammers erg hoog dat er zondag niet echt feest gevierd kon worden.

Toen ESPN aan Slot vroeg hoe Feyenoord erin slaagde om twee keer in de Arena te winnen, was hij heel duidelijk. "Als ik me niet zo druk had gemaakt, hadden we misschien niet zo'n geweldige wedstrijd kunnen neerzetten. Het is een fantastische prestatie op het gebied van persoonlijkheid en verdedigende organisatie. Dat is de reden waarom we hier voor de tweede keer op rij winnen."

Bij Feyenoord was er zeker ook frustratie na de onderbreking op zondag. Maar het team heeft die frustratie kunnen omzetten in motivatie. "Op zondag is ons een prachtig moment ontnomen. Dat zit ons nog steeds dwars. Ik zat zelf in de bus met het gevoel dat we terug moesten komen. En dat is dus gebeurd. Als je dan ook nog eens de tweede keer wint, dan kan het nu gaan over onze prestatie en niet over wat er op zondag is gebeurd."

Santiago Gimenez was zonder twijfel de absolute ster bij Feyenoord, volgens Slot. Wat betreft een mogelijk vertrek van de Mexicaan in de winter, geeft Slot een hint over een mogelijke oplossing. "Het mooie van Feyenoord is dat we deze zomer ook geld hebben uitgegeven aan mogelijke vervangers. We hebben een sterke bank, maar ook spelers die klaarstaan als er spelers vertrekken. Met Ueda hebben we al een speler die ik ook een geweldige spits vind."