×
Home Nieuws Livescore

Neymar ontkracht geruchten over conflict met Al-Hilal coach

Neymar ontkracht geruchten over conflict met Al-Hilal coach
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 14:48 uur

Neymar ontkent geruchten over ruzie met Al-Hilal coach Jorge Jesus

In een opmerkelijke wending heeft Neymar ontkend dat er sprake is van onenigheid tussen hem en zijn coach bij Al-Hilal, Jorge Jesus. Eerder deze week deden speculaties de ronde dat de Braziliaanse superster het bestuur van zijn club had benaderd met het verzoek om Jesus te ontslaan. Neymar noemt deze beweringen echter 'fake news'.

"Leugens! Jullie moeten stoppen met het geloven van dit soort onzin. Het is respectloos dat kranten, die door miljoenen mensen worden gelezen, doorgaan met het verspreiden van fake news. Ik vraag met alle respect of dit mag stoppen", aldus Neymar op social media.

Het team van Neymar, Al-Hilal, staat momenteel op de tweede plaats in de competitie, met slechts één punt achterstand op koploper Al-Ittihad. Neymar maakte deze zomer de overstap naar de Saudi Pro League. Bovendien heeft de club grote namen als Malcom, Rúben Neves, Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly en Bounou voor miljoenen naar Saudi-Arabië gehaald.

Deze recente ontkenning van Neymar werpt een nieuw licht op de vermeende onenigheid tussen hem en zijn coach. Het is duidelijk dat Neymar vastbesloten is om de focus te houden op het voetbal en de successen van zijn team.