×
Home Nieuws Livescore

Onana's clean sheet geeft Ten Hag en United-fans vertrouwen!

Onana's clean sheet geeft Ten Hag en United-fans vertrouwen!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 10:48 uur

In een spectaculaire wedstrijd gisteravond heeft Erik ten Hag de harten van de Manchester United-fans veroverd met een verbluffende overwinning op Crystal Palace. Met een indrukwekkende score van 3-0 in de Carabao Cup, kon de manager na afloop vooral één speler in het bijzonder prijzen. André Onana, de doelman van het team, wist namelijk zijn doel schoon te houden.

"Zo'n onbeschreven blad is altijd een enorme boost voor het zelfvertrouwen", deelde Ten Hag enthousiast mee over Onana, die de afgelopen wedstrijden te maken kreeg met enige kritiek. "In de vorige wedstrijd wist hij al een geweldige kopbal te stoppen in de laatste minuten, en nu was hij wederom fantastisch met twee cruciale reddingen. Dit zal hem ongetwijfeld een flinke dosis zelfvertrouwen geven."

Met deze uitstekende prestatie heeft Ten Hag niet alleen het vertrouwen van de fans weten te winnen, maar ook de critici versteld doen staan. Het is duidelijk dat Onana zijn vorm heeft hervonden en klaar is om zijn team naar nog grotere successen te leiden. De Manchester United-fans kunnen dan ook met volle teugen genieten van deze veelbelovende overwinning en uitkijken naar wat de toekomst nog meer in petto heeft.