×
Home Nieuws Livescore

Sofyan Amrabat straalt na basisdebuut voor Manchester United

Sofyan Amrabat straalt na basisdebuut voor Manchester United
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 07:48 uur

Nieuwe ster schittert in League Cup-wedstrijd Manchester United

Manchester United heeft dinsdagavond een veelbelovende nieuwe speler laten zien tijdens hun overwinning op Crystal Palace in de League Cup. Sofyan Amrabat maakte zijn basisdebuut voor de club en speelde ongeveer een uur mee in de wedstrijd.

Amrabat, die slechts vier dagen geleden zijn Premier League-debuut maakte als invaller tegen Burnley, kreeg nu de kans om vanaf het begin te spelen. Op een voor hem onbekende positie, namelijk linksback, liet hij zien dat hij het team kan helpen en over de benodigde kwaliteiten beschikt, aldus coach Ten Hag in een interview met Sky Sports.

Na de 3-0 overwinning op Palace was Amrabat zelf ook erg enthousiast. Hij beschreef de avond als perfect en was blij met het goede spel van het team en vooral met de overwinning. Als jonge jongen heeft hij hard gewerkt om op dit niveau te komen en het dragen van het United-shirt is voor hem een droom die uitkomt.

Amrabat staat bekend om zijn veelzijdigheid en toewijding. Hij vertelde de manager dat hij overal op het veld kan spelen, zelfs als doelman. Hoewel hij nu als linksback speelde, kon hij ook naar het middenveld doorschuiven. Hij houdt ervan om aan de bal te zijn en hoewel hij geen typische linksback is die langs de zijlijn rent, heeft hij op zijn eigen manier het team kunnen helpen.

Met zijn sterke optreden in de League Cup-wedstrijd heeft Amrabat laten zien dat hij een veelbelovende toevoeging is aan het team van Manchester United. De fans kunnen niet wachten om meer van hem te zien en zijn prestaties in de toekomst te volgen.