×
Home Nieuws Livescore

Osimhen overweegt juridische stappen tegen Napoli na TikTok-filmpje

Osimhen overweegt juridische stappen tegen Napoli na TikTok-filmpje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 27 september 2023 07:16 uur

Victor Osimhen, de Nigeriaanse topspits van Napoli, overweegt momenteel serieus om juridische actie te ondernemen tegen zijn eigen club. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Bologna, waarin Osimhen een strafschop miste, werd hij belachelijk gemaakt door Napoli in een TikTok-filmpje. Dit heeft geleid tot grote verontwaardiging bij de speler en zijn entourage.

Napoli is niet goed begonnen aan het nieuwe seizoen en had afgelopen zondag een uitgelezen kans om de drie punten binnen te halen met een strafschop tegen Bologna. Osimhen nam de verantwoordelijkheid, maar schoot naast. Kort daarna werd hij gewisseld door zijn trainer Rudi Garcia.

De reactie van Napoli op de gemiste strafschop was echter ongepast. In het inmiddels verwijderde TikTok-filmpje werd Osimhen belachelijk gemaakt. Hij werd afgebeeld als een zeurderige speler die uiteindelijk faalde vanaf de strafschopstip. Dit heeft geleid tot grote verontwaardiging bij Osimhen en zijn zaakwaarnemer Roberto Calenda.

Calenda noemt het incident op TikTok onacceptabel en benadrukt dat het grote schade heeft toegebracht aan de speler. Hij wijst ook op de negatieve behandeling van Osimhen in de media en de verspreiding van nepnieuws. Osimhen en zijn entourage overwegen dan ook om juridische stappen te ondernemen om de speler te beschermen.

"Wij behouden ons het recht voor om juridische stappen te ondernemen en zullen er alles aan doen om Victor te beschermen", aldus Calenda. De zaakwaarnemer benadrukt dat dit een serieuze zaak is en dat de acties van Napoli grote gevolgen kunnen hebben.

Het is duidelijk dat Osimhen en zijn entourage vastberaden zijn om op te komen voor de rechten van de speler. De komende tijd zal blijken welke stappen zij zullen nemen om de situatie op te lossen en de schade te herstellen.