×
Home Nieuws Livescore

PSV wil contract Bakayoko verlengen voor hogere transferwaarde

PSV wil contract Bakayoko verlengen voor hogere transferwaarde
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 23:56 uur

PSV heeft plannen om de huidige overeenkomst met Johan Bakayoko opnieuw te verlengen, zo meldt een lokale krant. De Belgische aanvaller staat momenteel nog tot 2026 onder contract bij de Eindhovense club.

Volgens de krant wil PSV graag zien dat Bakayoko minstens één, maar het liefst twee jaar bijtekent. Dit zou voor PSV gunstig zijn, omdat ze hem dan voor een hoge prijs kunnen verkopen als er interesse is van andere clubs. Als Bakayoko inderdaad bijtekent, zal hij ook profiteren van betere voorwaarden, aangezien hij onder trainer Peter Bosz een belangrijke rol speelt.

Het twintigjarige talent trok tijdens de afgelopen transferperiode al veel aandacht. Brentfor bood op het laatste moment 40 miljoen euro, maar zowel PSV als Bakayoko zelf wilden toen niet vertrekken. Misschien denkt hij daar volgend jaar anders over.

PSV maakte ook bekend dat ze eerder op dinsdag de overeenkomst met Ismael Saibari hebben verlengd tot 2028. Met Isac Babadi lijkt het echter wat moeizamer te gaan. Hij lijkt af te wachten en geen overhaaste beslissingen te willen nemen.