×
Home Nieuws Livescore

F-Side kondigt nieuwe actie aan tegen Ajax-bestuur

F-Side kondigt nieuwe actie aan tegen Ajax-bestuur
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 22:08 uur

De beruchte F-Side heeft aangekondigd om opnieuw in actie te komen, slechts twee dagen na de tumultueuze gebeurtenissen na de Klassieker. Via een mysterieus Instagram-bericht hebben de fanatieke Ajax-supporters laten weten dat ze woensdagmiddag om 13.00 uur aanwezig zullen zijn bij de Johan Cruijff ArenA, precies één uur voor de hervatting van het duel met Feyenoord.

Wat de exacte plannen van de F-Side zijn, blijft vooralsnog een raadsel. Maar één ding is zeker: de supportersgroep is vastberaden om Ajax te dwingen afstand te doen van de huidige raad van commissarissen. In het statement valt te lezen: "De eerste stap is afgelopen zondag gezet, we gaan door in onwillekeurige volgorde." Hiermee wordt verwezen naar de reeds ontslagen technisch directeur Sven Mislintat.

Volgens de F-Side moeten ook andere personen vertrekken bij Ajax, waaronder Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Maurits Hendriks en Jan van Halst. Het is nog onduidelijk of en zo ja, welke maatregelen Ajax zal nemen naar aanleiding van dit dreigende bericht van de F-Side. Tijdens de rellen bij de hoofdingang afgelopen zondag zijn in totaal vijftien mensen gearresteerd.

Het is duidelijk dat de F-Side vastbesloten is om hun onvrede te uiten en verandering te eisen binnen de club. De komende dagen zullen ongetwijfeld spannend worden voor Ajax en haar supporters.