×
Home Nieuws Livescore

Napoli's Scudetto-winnaars worstelen onder nieuwe trainer Garcia

Napoli's Scudetto-winnaars worstelen onder nieuwe trainer Garcia
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 20:56 uur

Napoli, de huidige heersende kampioen van het prachtige Italië, heeft een nieuwe uitdaging voor de boeg. Na het veroveren van de felbegeerde Scudetto, heeft de club besloten om Rudi Garcia aan te stellen als de opvolger van Luciano Spalletti. Echter, onder de leiding van de nieuwe trainer verloopt het nog niet helemaal vlekkeloos voor I Partenopei. De druk op Garcia begint toe te nemen, zo meldt het betrouwbare Football Italia.

Het seizoen begon veelbelovend voor Napoli, met twee overwinningen op rij tegen Frosinone en Sassuolo. Maar tot grote verbazing van de fans, leden ze een verrassende nederlaag in eigen huis tegen Lazio. Sindsdien hebben de Napolitanen weliswaar een overwinning behaald in de Champions League tegen Sporting Braga, maar in de Serie A hebben ze gelijkgespeeld tegen Genoa en Bologna. Dit heeft geleid tot twijfels binnen het bestuur. Garcia heeft nog slechts vier wedstrijden om een ommekeer te bewerkstelligen.

Op het programma staan wedstrijden tegen Udinese, Lecce, Fiorentina en Real Madrid. Het is van cruciaal belang dat Napoli hier goede resultaten behaalt. Achter de schermen is voorzitter Aurelio De Laurentiis al druk bezig met het zoeken naar een mogelijke opvolger. Namen zoals Igor Tudor en Christophe Galtier worden genoemd als potentiële kandidaten. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en wie uiteindelijk de leiding zal nemen bij Napoli.