×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij genoemd als mogelijke trainer Marseille, maar nog geen concrete interesse

Van Nistelrooij genoemd als mogelijke trainer Marseille, maar nog geen concrete interesse
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 20:08 uur

Na het ontslag van Marcelino is Olympique Marseille druk bezig met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer. En volgens de geruchtenmolen van La Provence zou er een opvallende naam in de mix zitten: Ruud van Nistelrooij. Maar voorlopig lijkt er nog geen sprake te zijn van concrete interesse.

La Provence heeft een aantal namen genoemd die mogelijk in aanmerking komen voor de positie van hoofdtrainer bij Marseille. Marcelino nam afscheid van de club vanwege de onveilige werkomstandigheden, waarbij verschillende bestuursleden zelfs bedreigd werden. Naast Van Nistelrooij, die aan het einde van het vorige seizoen vertrok bij PSV, worden ook Christoph Galtier, Igor Tudor, Julen Lopetegui, Roberto Donadoni en Jaime Pacheco genoemd als mogelijke kandidaten.

Naar verluidt is Galtier de favoriet om de nieuwe trainer van Marseille te worden. De club zit in dezelfde poule als Ajax in de Europa League. Galtier heeft eerder gewerkt bij Lille OSC en Paris Saint-Germain, maar wordt ook genoemd als mogelijke kandidaat bij Napoli. Daar zou Rudi Garcia mogelijk vertrekken en vervangen worden door Luciano Spalletti, de huidige kampioen van Italië.