×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid moet het voorlopig zonder Arda Güler stellen

Real Madrid moet het voorlopig zonder Arda Güler stellen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 17:32 uur

Real Madrid ziet zich geconfronteerd met een tegenslag in de vorm van een blessure voor een van hun nieuwe aanwinsten, Arda Güler. De Turkse aanvaller, die deze zomer met veel ophef en hoge verwachtingen overkwam van Fenerbahçe, leek aanvankelijk snel inzetbaar te zijn. Echter, een uur later volgde er een medische update met slecht nieuws.

Güler liep aan het begin van dit seizoen een knieblessure op, wat resulteerde in een langdurig revalidatieproces. Toen Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti tijdens de persconferentie op dinsdagmiddag aankondigde dat het Turkse talent binnenkort weer beschikbaar zou zijn voor De Koninklijke, leek een terugkeer in zicht.

Maar niets bleek minder waar. Slechts een uur na de update kwam er een nieuwe mededeling. Güler heeft een spierblessure opgelopen tijdens de training op dinsdag. Hierdoor zal hij een maand afwezig zijn. Diverse Spaanse media melden dat de blessure plaatsvond tijdens de laatste oefenvorm, waarbij Güler zelfs even in verband werd gebracht met Ajax. Waarschijnlijk was Ancelotti nog niet op de hoogte van deze ontwikkeling toen hij plaatsnam voor het perspraatje.

Het is een tegenvaller voor Real Madrid, dat gehoopt had op de snelle inzetbaarheid van Güler. De club zal nu geduld moeten hebben en hopen op een spoedig herstel van de talentvolle aanvaller.