×
Home Nieuws Livescore

Vitesse zonder belangrijke spelers voor uitduel tegen Twente

Vitesse zonder belangrijke spelers voor uitduel tegen Twente
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 16:48 uur

Verrassende personele problemen voor Vitesse voor het komende uitduel met FC Twente. De zoekende Arnhemmers zullen het in Enschede moeten stellen zonder Amine Boutrah en Matthijs Tielemans, beide belangrijke spelers onder leiding van trainer Phillip Cocu.

Zowel Boutrah als Tielemans, beiden middenvelders, waren de afgelopen wedstrijden vaak te vinden in de basisopstelling van Vitesse, dat momenteel vier opeenvolgende nederlagen heeft geleden. Boutrah raakte afgelopen zondag geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, terwijl Tielemans al voor de aftrap moest afhaken. "We moeten onderzoeken hoe lang ze afwezig zullen zijn", verklaarde Cocu dinsdagmiddag volgens Voetbal International.

Cocu had echter ook goed nieuws voor de Vitesse-fans. "Gelukkig is Manhoef weer terug." De rechtsbuiten kreeg onlangs een rode kaart tegen RKC Waalwijk, maar maakt nu weer deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel tegen Twente. "Met deze groep zouden we geen problemen moeten hebben, maar dat kun je niet blijven zeggen als je niet wint", aldus de trainer. "Tegen Sparta hebben we al geƫxperimenteerd met twee spitsen in het centrum en een nummer 10 daarachter. Dat vraagt ook om aanpassingen op andere posities."

Twente - Vitesse begint woensdagavond om 20.00 uur. Ook de Tukkers hebben hun laatste Eredivisie-wedstrijd verloren, uit tegen RKC (1-0). De wedstrijd zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan.