×
Home Nieuws Livescore

PSV verlengt contract Saibari tot 2028: toptalent blijft behouden!

PSV verlengt contract Saibari tot 2028: toptalent blijft behouden!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 12:16 uur

PSV heeft een grote slag geslagen door Ismael Saibari voor de komende vijf jaar aan zich te binden. De jonge aanvallende middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem tot medio 2028 aan de club verbindt. Het is duidelijk dat PSV er alles aan gelegen was om Saibari langer aan boord te houden, zo benadrukt technisch directeur Earnest Stewart.

Saibari, die vorig seizoen de overstap maakte van Jong PSV naar het eerste elftal, heeft onder coach Peter Bosz grote stappen gezet in zijn ontwikkeling. Zijn harde werk en toewijding hebben ervoor gezorgd dat hij nu een vaste waarde is geworden in het team. Het nieuwe contract is dan ook een beloning voor zijn inzet en prestaties. Zijn oude verbintenis zou over iets minder dan twee jaar aflopen, maar PSV heeft er dus voor gekozen om daar niet op te wachten.

"Ismael is niet alleen een technisch begaafde speler, maar hij beschikt ook over andere kwaliteiten die van hem een uitstekende profvoetballer maken. Hij is leergierig, stressbestendig en bovenal uiterst gedreven", aldus Stewart op de clubwebsite. "Die combinatie maakt hem een speler die we absoluut langer wilden vastleggen."

Ook Saibari zelf is verheugd met zijn contractverlenging. Hij geeft aan dat hij de afgelopen jaren enorm veel heeft geleerd en dat dit hem heeft gevormd tot de speler die hij vandaag de dag is. Hij kijkt ernaar uit om de komende jaren alles te geven voor de prachtige club waar hij zich zo thuis voelt.

Dit seizoen heeft Saibari al laten zien wat hij in huis heeft, met één doelpunt en één assist in acht wedstrijden. Daarnaast maakte hij in september zijn debuut voor het Marokkaanse nationale elftal. Het is duidelijk dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor deze talentvolle speler.

Met het vastleggen van Saibari heeft PSV een belangrijke stap gezet in het versterken van het team. De club laat zien dat het ambitieus is en bereid is om te investeren in jong talent. De fans kunnen dan ook met veel enthousiasme uitkijken naar wat de toekomst brengt voor Ismael Saibari en PSV.