×
Home Nieuws Livescore

PSV geeft niet op en plant nieuwe gesprekken voor contractverlenging Babadi

PSV geeft niet op en plant nieuwe gesprekken voor contractverlenging Babadi
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 10:32 uur

PSV blijft vastberaden en plant nieuwe onderhandelingen om de contractverlenging van Isaac Babadi te realiseren. Na het succesvolle akkoord met Ismael Saibari, heeft het Eindhovens Dagblad gemeld dat de achttienjarige teamgenoot de volgende speler is die in aanmerking komt voor een verlenging. Ondanks dat de eerste gesprekken op niets zijn uitgelopen, geeft PSV niet op.

Het initiƫle voorstel van PSV is naar verluidt afgewezen door Babadi en zijn familie. Nu heeft de entourage van de aanvallende middenvelder een tegenbod gedaan, waar PSV momenteel over beraadt. Babadi en zijn entourage willen graag bij PSV blijven, maar zijn van mening dat daar een passend contract tegenover moet staan. Het verschil tussen beide partijen zou niet om miljoenen gaan, maar nog steeds om een aanzienlijk bedrag.

Hoewel Babadi aan het begin van dit seizoen een vaste basisspeler was, moet hij nu genoegen nemen met invalbeurten. Desalniettemin is PSV zeer onder de indruk van zijn snelle ontwikkeling en sterke prestaties aan het begin van het seizoen. Volgens de berichtgeving van het Eindhovens Dagblad heeft Saibari al ingestemd met een nieuw contract tot 2028 en overweegt PSV ook nog steeds een mogelijke verlenging van Shurandy Sambo.