×
Home Nieuws Livescore

LaLiga-baas voorspelt: Mbappé speelt volgend jaar in Spanje!

LaLiga-baas voorspelt: Mbappé speelt volgend jaar in Spanje!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 10:16 uur

In een verrassende wending lijkt het erop dat de Franse superster Kylian Mbappé volgend jaar zijn kunsten zal vertonen in de Spaanse competitie. Javier Tebas, de baas van LaLiga, heeft in een exclusief interview met Movistar+ onthuld dat de transfer van Mbappé naar Real Madrid als het ware in de sterren geschreven staat.

Hoewel Tebas toegeeft dat hij nog niet voor de volle honderd procent overtuigd is, is hij wel tussen de zeventig en tachtig procent zeker van de komst van de Franse sensatie. Deze uitspraak komt niet uit de lucht vallen, aangezien Tebas al meerdere malen zijn steun heeft uitgesproken voor de transfer van Mbappé naar Spanje. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de jonge voetballer zelf ook al laten doorschemeren dat hij geen andere club dan Real Madrid op het oog heeft.

De situatie rondom Mbappé leek deze zomer te escaleren, toen hij weigerde zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. De club stond voor een ultimatum: of Mbappé zou zijn verbintenis verlengen, of hij zou vertrekken. Uiteindelijk gebeurde er echter geen van beide, waardoor de talentvolle aanvaller gedwongen werd om zich aan te sluiten bij het tweede elftal van PSG. Na een teleurstellende seizoensstart van de Parijzenaren besloot Mbappé af te zien van zijn aanzienlijke loyaliteitsbonus, waardoor de clubleiding hem weer opnam in het eerste team.

Met deze ontwikkelingen in gedachten lijkt het erop dat de sterren gunstig staan voor een overgang van Mbappé naar Real Madrid. De Spaanse competitie kan zich alvast opmaken voor de komst van deze getalenteerde voetballer, die ongetwijfeld voor spektakel zal zorgen op de velden. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de deal officieel beklonken wordt en Mbappé zijn nieuwe avontuur in Spanje kan beginnen.