×
Home Nieuws Livescore

Vader Ramsdale woedend op Carragher na verlies basisplaats

Vader Ramsdale woedend op Carragher na verlies basisplaats
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 08:48 uur

In een onverwachte wending heeft Aaron Ramsdale zijn basisplaats bij Arsenal verloren, wat niet alleen hemzelf, maar ook zijn vader dwarszit. De vader van Ramsdale kon het niet waarderen dat Jamie Carragher een grapje maakte over zijn zoon.

Ramsdale moest zijn plek onder de lat afstaan aan David Raya, die indruk maakte met een spectaculaire redding tijdens de Londense derby tegen Tottenham Hotspur (2-2). Na het zien van deze redding kreeg Raya applaus van zijn Engelse concurrent.

Carragher reageerde op de beelden van Ramsdale bij Sky Sports en zei: "Hij is er eigenlijk kapot van. Het leek wel alsof het de Oscars waren. Als iemand daar verliest, beginnen ze enthousiast te klappen en juichen voor de winnaar. Ik moest lachen toen ik Ramsdale zo zag juichen, want hij is echt kapot van de situatie. Dat weet ik zeker."

Deze opmerking viel bij de vader van Ramsdale verkeerd. Hij reageerde furieus via X en zei: "Je bent een schande, toon wat klasse. Dat is precies wat mijn zoon ook heeft gedaan."