×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: PSV en Feyenoord titelkandidaten, Bosz verbaast met uitspraken

Van Hanegem: PSV en Feyenoord titelkandidaten, Bosz verbaast met uitspraken
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 september 2023 07:56 uur

Voormalig voetballegende Willem van Hanegem heeft zijn voorspelling gedaan over de titelstrijd in de Eredivisie dit seizoen. Volgens de Kromme zal de strijd gaan tussen Feyenoord en PSV. Echter, de uitspraken van Peter Bosz, de trainer van PSV, hebben Van Hanegem verbaasd.

"In dit seizoen zal het ongetwijfeld tussen PSV en Feyenoord gaan," schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Maar bij PSV zou het fijn zijn als de mensen zelf blijven nadenken. Eerst riep Roger Schmidt dat Go Ahead Eagles een geweldig elftal had, en nu begint Peter Bosz er ook al over." Van Hanegem erkent dat Go Ahead Eagles hun best doen en punten pakken, maar hij is niet onder de indruk van de uitspraken van Bosz.

Bosz had gezegd dat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles "zijn eerste topper van het jaar" zou zijn. Van Hanegem vindt dit opmerkelijk, gezien het feit dat Bosz eerder had gezegd dat het verliezen van Arsenal te verklaren was door het feit dat ze betere spelers hebben. "Als je zelf zegt dat je van Arsenal verliest vanwege hun betere spelers, moet je niet opeens beginnen over hoe geweldig Eagles is. Want dat zijn ze niet," oordeelt Van Hanegem.

PSV zal het woensdag op eigen terrein opnemen tegen Go Ahead Eagles. De Deventenaren staan momenteel op de zesde plaats in de Eredivisie, met een achterstand van vijf punten op de koploper uit Eindhoven.