×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese wil De Kuip overnemen

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese wil De Kuip overnemen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 23:48 uur

Dennis te Kloese heeft grootse plannen voor Feyenoord en De Kuip. Als directeur van de club ziet hij talloze voordelen in een mogelijke overname van het stadion. Te Kloese heeft zelfs al de eerste stappen gezet om deze ambitie te verwezenlijken.

Tijdens een gesprek bij Rondo krijgt Te Kloese de kans om zijn visie op De Kuip te delen. Het is inmiddels duidelijk dat Feyenoord niet zal verhuizen naar een nieuw stadion. "Dit is ons thuis. Hier kunnen we nog lang blijven, gezien de bouwtechnische aspecten. We moeten het hiermee doen en ons erop focussen", begint Te Kloese. "Natuurlijk is het niet ideaal. Ik zou graag betere faciliteiten willen bieden aan onze supporters en een sterker verdienmodel willen hebben."

"Het is een uitdaging om vernieuwingen door te voeren in een monument, maar creativiteit kent geen grenzen", vervolgt de directeur van Feyenoord. "Als de focus op een nieuw stadion ligt, verdwijnt dat. Het zou ideaal zijn als we één gesprekspartner hebben voor alles." Te Kloese maakt zijn intenties duidelijk: hij wil De Kuip graag overnemen met Feyenoord. "Dat moet gebeuren, maar dan moeten we wel op Champions League-niveau blijven presteren. Gelukkig zijn er nu mensen rondom de club die willen meedenken."

"We zijn momenteel aan het analyseren hoe we dit op de juiste manier kunnen aanpakken, om de club en het stadion samen te voegen. Ik denk dat het als eenheid makkelijker wordt om bijvoorbeeld met de gemeente te onderhandelen", besluit hij.