×
Home Nieuws Livescore

Ajax-supporters broeden op nieuwe protestactie: commissarissen moeten weg!

Ajax-supporters broeden op nieuwe protestactie: commissarissen moeten weg!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 21:48 uur

Volgens een mysterieuze bron, die verdacht veel lijkt op Andy van der Meijde, zijn de supporters van Ajax druk bezig met het bedenken van een nieuwe protestactie. Deze keer willen ze nog verder gaan dan het gooien van vuurwerk tijdens De Klassieker afgelopen zondag, waardoor de wedstrijd opzettelijk werd gestaakt.

Een week geleden wist Van der Meijde als eerste te melden bij Veronica Offside dat Ajax een onderzoek was gestart naar Mislintat. En nu heeft de voormalige Oranje-international weer een primeur te pakken. "Ik denk dat Ajax geluk heeft dat De Klassieker woensdag zonder publiek wordt gespeeld. Er zullen namelijk nog strengere maatregelen worden genomen, vooral bij de eerstvolgende thuiswedstrijd", onthult hij.

Van der Meijde beweert te weten waar de Ajax-fans op uit zijn. "Ze willen nog meer mensen weg hebben bij de club. Ze willen dat de commissarissen worden vervangen. Ik denk dat dit het perfecte moment is voor Ajax om deze wedstrijd zonder publiek te spelen."

Wat betreft zijn Mislintat-onthulling, wil Van der Meijde niet te veel details prijsgeven. "Ik hoor af en toe wel iets, maar ik ga niet zeggen van wie ik het heb. Anders zal die persoon nooit meer iets aan mij vertellen."