×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese teleurgesteld na dramatische Klassieker in Amsterdam

Dennis te Kloese teleurgesteld na dramatische Klassieker in Amsterdam
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 20:32 uur

Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, is nog steeds diep teleurgesteld na de dramatische Klassieker in Amsterdam. Hij benadrukt dat er geen winnaars zijn in deze situatie en dat het Nederlandse voetbal aanzienlijk gezichtsverlies heeft geleden.

In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Te Kloese aan dat hij hoopte dat het competitiebestuur de 0-3 als eindstand zou handhaven. De wedstrijd werd definitief gestaakt bij een stand van 0-3. Feyenoord-trainer Arne Slot sprak al snel over 'competitievervalsing', waarna er volop gespeculeerd werd over mogelijke oplossingen. Na een overleg in Zeist maakte de KNVB op maandag bekend dat de Klassieker op woensdagmiddag zonder publiek wordt hervat. Ajax is hier niet blij mee en overweegt juridische stappen.

Te Kloese vraagt zich hardop af of ze zich nu als winnaar moeten voelen. "Absoluut niet", zegt hij. "Er zijn geen winnaars in deze kwestie, het Nederlandse voetbal heeft aanzienlijk gezichtsverlies geleden", vervolgt de directeur, die maandagavond te gast was bij het Ziggo-praatprogramma Rondo. Feyenoord moet nu de geplande oefenwedstrijd tegen NAC Breda annuleren. "Bovendien had onze trainer (Slot) graag de hele trainingsweek gehad om zich voor te bereiden op de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles thuis en Atlético Madrid uit", voegt de algemeen directeur toe.