×
Home Nieuws Livescore

Son vol lof over Nederlandse verdediger na North London-derby

Son vol lof over Nederlandse verdediger na North London-derby
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 10:08 uur

Tottenham Hotspur-ster Heung-min Son is vol lof over de mysterieuze voetballer die zondag een verpletterende indruk achterliet in de intense derby tegen Arsenal (2-2). De Zuid-Koreaan, die zelf twee doelpunten op zijn naam zette, is opgetogen over de Nederlandse verdediger.

"Deze mysterieuze voetballer speelde fenomenaal", verklaart Son in een exclusief interview met Viaplay. "Ik geniet enorm van zijn spel en van het feit dat we samen op het veld staan. Het hele seizoen al. We begrijpen elkaar perfect, mede omdat we beiden de Duitse taal machtig zijn."

Son heeft echter wel enige moeite met de achternaam van deze mysterieuze voetballer, maar hij gelooft dat de Nederlander kan uitgroeien tot een onmisbare kracht voor Tottenham. "Hij heeft het potentieel om naar een hoger niveau te groeien. Ik bewonder hem als voetballer en als persoon. Hij is nog jong en heeft de drang om zich verder te ontwikkelen."

Opmerkelijk genoeg spreekt Son de achternaam 'Van de Ven' op een bijzondere en unieke manier uit, wat voor de nodige hilariteit zorgt. 😁#ViaplayVoetbal #ViaplaySportNL #ARSTOT

— Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) 24 september 2023