×
Home Nieuws Livescore

PSV-talent Babadi weigert contractverlenging en houdt opties open

PSV-talent Babadi weigert contractverlenging en houdt opties open
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 09:32 uur

Jong talent Isaac Babadi heeft besloten om zijn contract bij PSV niet te verlengen, zo meldt een lokale krant. De achttienjarige aanvallende middenvelder wil eerst afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt, aangezien hij momenteel weinig speeltijd krijgt.

Tijdens de wedstrijd tegen Almere City FC mocht Babadi slechts tien minuten invallen. De concurrentie op zijn positie is hevig, met spelers als Ismael Saibari, Guus Til en Malik Tillman. Hierdoor lijkt het steeds onwaarschijnlijker dat Babadi zijn contract op korte termijn zal verlengen.

Het management van het talentvolle Babadi heeft geen haast en verwacht niet dat er op korte termijn een handtekening zal worden gezet, aldus de krant. Dit is een tegenvaller voor PSV, dat graag Babadi aan boord wil houden. Hoewel hij momenteel weinig speelt, wordt er wel benadrukt dat Babadi goed traint. Trainer Peter Bosz maakt echter andere keuzes.

PSV blijft proberen om Babadi langer aan zich te binden, net zoals ze dat doen met Shurandy Sambo. Tot nu toe heeft Babadi dit seizoen slechts 105 minuten gespeeld, verdeeld over acht wedstrijden. Hierin wist hij één keer te scoren.