×
Home Nieuws Livescore

Fan filmt tribuneblame game: Ajax-crisis begon bij Schreuder!

Fan filmt tribuneblame game: Ajax-crisis begon bij Schreuder!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 09:16 uur

Het is overduidelijk dat Ajax momenteel in een diepe crisis verkeert, maar sommige toegewijde supporters graven diep in het verleden om de oorzaak te vinden. Op de tribunes van de legendarische Johan Cruijff ArenA is er een opmerkelijke video opgedoken waarin een fan de schuld legt bij de voormalige coach Alfred Schreuder, die destijds werd ontslagen. Volgens deze fan is alle ellende begonnen bij hem.

De video, gemaakt door de fan die achter de betreffende supporter zat, toont de woorden "Ben je nu blij prutser" die duidelijk gericht zijn aan Schreuder. Het is echter opmerkelijk dat niet alleen de huidige leiding van Ajax de schuld krijgt toegeschoven, maar dat ook de vinger naar het verleden wijst.

Deze onthulling heeft de discussie onder de Ajax-fans aangewakkerd en heeft geleid tot een verdeeldheid onder hen. Sommigen zijn het eens met de fan en geloven dat Schreuder verantwoordelijk is voor de huidige malaise, terwijl anderen vinden dat de focus moet liggen op het heden en de huidige leiding.

Hoe dan ook, deze video heeft de gemoederen flink beziggehouden en heeft de al aanwezige onrust binnen de club alleen maar versterkt. Het is duidelijk dat de zoektocht naar de oorzaak van de crisis bij Ajax nog lang niet ten einde is en dat de fans hun eigen theorieën blijven ontwikkelen.