×
Home Nieuws Livescore

Marcus Rashford ontsnapt aan verkeersongeluk met Rolls-Royce!

Marcus Rashford ontsnapt aan verkeersongeluk met Rolls-Royce!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 08:24 uur

In een opmerkelijke gebeurtenis heeft Marcus Rashford afgelopen weekend deelgenomen aan een ongeval op de weg. De 25-jarige aanvaller van Manchester United, bekend om zijn snelheid op het veld, kwam in botsing met een verkeerseiland terwijl hij in zijn peperdure Rolls-Royce reed, die een waarde heeft van meer dan 800.000 euro.

Het incident vond plaats op zaterdagavond, enkele uren nadat Rashford en zijn teamgenoten een krappe overwinning behaalden op Burnley (0-1). Terwijl hij op weg was naar huis vanaf het trainingscomplex van United, ging het mis. Gelukkig kwam Rashford er zonder ernstige verwondingen vanaf, maar de beelden tonen duidelijk de aanzienlijke schade aan zijn luxe voertuig. Gelukkig was zijn ploeggenoot Bruno Fernandes in de buurt en stopte hij om de Engelse international bij te staan.

Dit is echter niet de eerste keer dit seizoen dat een speler van Erik ten Hag, de Nederlandse manager, om niet-sportieve redenen in het nieuws komt. Eerder was er al een conflict tussen Ten Hag en Jadon Sancho, wat resulteerde in de tijdelijke verwijdering van Sancho uit het team. Ook Antony, een andere speler van de Premier League-grootmacht, is momenteel niet in actie vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld door twee vrouwen.

Het lijkt erop dat naast de sportieve prestaties op het veld, er ook buiten het veld de nodige uitdagingen zijn voor deze spelers en hun manager. Het is te hopen dat ze snel weer op de juiste koers komen en zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: voetballen.