×
Home Livescore

Cocu onverstoord ondanks Vitesse's slechte reeks en nederlaag

Cocu onverstoord ondanks Vitesse's slechte reeks en nederlaag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 08:16 uur

Voetbaltrainer Phillip Cocu blijft onverschrokken in het licht van mogelijke repercussies bij Vitesse. De Arnhemmers leden afgelopen zondag een 1-0 nederlaag tegen Sparta, waarmee ze hun vierde opeenvolgende verlies incasseerden.

Met slechts drie punten uit vijf wedstrijden bevindt Vitesse zich momenteel op de vijftiende plaats in de Eredivisie. Tegen Sparta slaagde het team er bovendien nauwelijks in om iets te creëren. Sterker nog, geen enkel schot werd op het doel van Nick Olij afgevuurd. "Het is simpelweg niet genoeg", reageerde Cocu in een interview met Voetbal International. "We willen op een bepaalde manier spelen, maar het is ontoereikend. We moeten nadenken over alternatieve speelstijlen."

Vitesse staat nu voor twee lastige uitwedstrijden te wachten. "Deze week wordt een overlevingstocht met wedstrijden tegen Twente en NEC, maar de druk is er altijd", verklaarde Cocu. "Ik maak me geen zorgen over mijn eigen positie. Ik heb geen enkele indicatie vanuit de club ontvangen en we zullen hier samen uitkomen door keihard te werken."