×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijke wending: Ajax ontslaat technisch directeur na mysterieus persbericht

Opmerkelijke wending: Ajax ontslaat technisch directeur na mysterieus persbericht
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 23:16 uur

In een verrassende wending heeft Ajax via haar eigen kanalen aangekondigd dat Sven Mislintat niet langer de rol van technisch directeur zal vervullen bij de club. Opmerkelijk genoeg werd in eerste instantie gemeld dat de club en Mislintat 'in goed overleg' hadden besloten om de samenwerking te beëindigen, maar deze zin verdween plotseling vijf minuten later als sneeuw voor de zon.

Het tweede bericht dat werd verspreid, bracht een totaal andere boodschap. Hierin werd onthuld dat Ajax de samenwerking met de Duitser per direct heeft beëindigd, vanwege het gebrek aan steun binnen de organisatie. Dit persbericht zorgde ook voor de nodige ophef bij Studio Voetbal.

Verslaggever Jeroen Stekelenburg uitte zijn verbazing over de opmerkelijke zin in het eerste persbericht. "Het is een lachwekkende zin", verklaarde hij. "Ik heb geen idee waarom het erin stond, maar er zal vast een reden voor zijn." Stekelenburg toonde zich echter sceptisch over de bewering van Ajax dat het ontslag losstaat van het lopende onderzoek naar Mislintat. "Anders zou het niet zo snel zijn gegaan. Als het alleen te maken had met het dramatische spel van Ajax, dan zou je iemand die voor de lange termijn is aangesteld niet zomaar wegsturen, denk ik."