×
Home Nieuws Livescore

Wolfsburg-directeur woedend op Stewart na uitspraken over Vranckx: "Bel me in plaats van via media te spelen"

Wolfsburg-directeur woedend op Stewart na uitspraken over Vranckx:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 17:36 uur

Wolfsburg-directeur verontwaardigd over uitspraken Stewart betreffende Vranckx

Marcel Schäfer, de sportief directeur van VfL Wolfsburg, heeft verontwaardigd gereageerd op de opmerkingen van Earnest Stewart over de interesse van PSV in Aster Vranckx. De technisch directeur van PSV gaf afgelopen vrijdag aan dat er momenteel onderhandelingen gaande zijn met de Belgische middenvelder.

Schäfer liet weten dat VfL Wolfsburg zich in principe houdt aan het beleid om geen informatie naar buiten te brengen over spelers die bij andere clubs onder contract staan. Hij voegde eraan toe: "Als mijn collega uit Eindhoven informatie nodig heeft over Aster, kan hij mij bellen in plaats van dit via de media te spelen. Als een club interesse heeft in een van onze spelers, hebben wij daar geen probleem mee. Ik vind het echter niet gepast als dit via de publiciteit gebeurt", sneerde de Wolfsburg-directeur.

Volgens Schäfer heeft Vranckx tot nu toe nog geen serieuze aanbieding ontvangen. Er zou zelfs nog geen enkel gesprek hebben plaatsgevonden met PSV, zelfs niet informeel. "Wij rekenen op Aster", aldus Schäfer, die hoopt dat de Belg ook komend seizoen gewoon voor Wolfsburg zal spelen.

Voor de uitspraken van Stewart meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat de transfer van Vranckx 'nog niet in de eindfase zit'. Pas na de Johan Cruijff Schaal, die met 0-1 werd gewonnen door PSV, zal er verder worden gekeken.