×
Home Nieuws Livescore

Ajax-spelers in angst om partners tijdens onveilige wedstrijd

Ajax-spelers in angst om partners tijdens onveilige wedstrijd
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 18:40 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen, hebben Ajax-spelers zich grote zorgen gemaakt over de veiligheid van hun partners tijdens een recente wedstrijd. ESPN-verslaggever Hans Kraay junior heeft onthuld dat Jay Gorter en Branco van den Boomen 'in paniek' waren.

De situatie escaleerde volledig in de Johan Cruijff Arena op zondagmiddag. Nadat er tot twee keer toe vuurwerk op het veld werd gegooid, werd de wedstrijd definitief gestaakt. Dit gaf supporters de gelegenheid om de hoofdingang te forceren en naar binnen te dringen. Kraay besprak de bezorgdheid van de Ajax-selectie met Feyenoord-trainer Arne Slot. "Zijn er bij jullie ook spelers die zich grote zorgen maakten om hun partners, zoals bij Ajax is gebeurd?"

"Van den Boomen was in totale paniek, terwijl Gorter probeerde zijn zwangere vrouw in veiligheid te brengen", onthulde Kraay. Slot toonde begrip voor de Ajax-spelers en benadrukte dat zijn eigen spelers geen reden tot zorg hadden. "Ik kan me goed voorstellen dat dit gevoel je overvalt als je een speler bent van de thuisploeg en je familie zit op de tribune. Maar zoals je weet, mogen er geen Feyenoord-supporters mee naar de Arena en waren er alleen vier of vijf directieleden aanwezig. De vriendin van Santiago Gimenez was vorig seizoen vermomd, maar zij bevindt zich momenteel in Amerika. Er was niemand van ons, dus daar was geen onrust over."