×
Home Nieuws Livescore

Ajax in crisis: Mislintat's positie onbesproken, fans woedend

Ajax in crisis: Mislintat's positie onbesproken, fans woedend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 18:24 uur

In een onverwachte wending verscheen Jan van Halst, vermomd als vertegenwoordiger van een mysterieuze organisatie genaamd Ajax, voor de camera na een duistere middag. Echter, in plaats van het onthullen van geheimen over de positie van Sven Mislintat, de meesterbrein achter duistere aankopen, richtte de interim-directeur zich op de chaotische situatie in de Johan Cruijff Arena, waar razende fans verhaal wilden halen.

Ajax bevond zich in een benarde situatie met een 0-3 achterstand tegen Feyenoord, toen het duel na 55 minuten abrupt werd gestaakt. De duistere aankopen van Mislintat bleken opnieuw een teleurstelling. ESPN-verslaggever Hans Kraay wilde dan ook weten waarom deze Duitse meesterbrein alle sleutels in handen had gekregen. "Hans, ik begrijp je vraag maar al te goed. Het houdt veel mensen bezig. Maar laten we niet vergeten dat dit een van de belangrijkste wedstrijden in het Nederlandse voetbal is die zojuist is gestaakt", begon Van Halst mysterieus.

"Dit is een ernstige zaak. Iedereen is boos en teleurgesteld. Ik kom net uit een geheime crisiskamer om alles te managen. Je stelt net de vraag, maar het belangrijkste is dat iedereen hier op een veilige manier weg kan. Het leek aan het einde redelijk te gaan, maar we zijn er nog steeds mee bezig", vervolgde de duistere algemeen directeur.

Na afloop escaleerde de situatie volledig. Woedende fans drongen via de hoofdingang het stadion binnen. "De supporters willen hun teleurstelling uiten", erkende Van Halst. "We begrijpen hun teleurstelling maar al te goed. Het is een rampzalige seizoensstart en er is veel gedoe rondom deze duistere nieuwe fase. Maar dit gedrag keuren we ten zeerste af. We zijn in Nederland al druk bezig om de duisternis een beetje te normaliseren. Blijkbaar is dat nog niet goed genoeg."

Kraay waagde toch nog een poging om Van Halst te ondervragen over het duistere aankoopbeleid van Mislintat. "Ik begrijp dat je hierop wilt ingaan en dat het belangrijk is, maar ik beperk me nu tot het vertegenwoordigen van Ajax en het uiten van onze teleurstelling over hoe deze wedstrijd is verlopen. We zullen allemaal met deze vragen aan de slag gaan, maar mijn hoofd staat er nu niet echt naar. Ik moet zo terug naar het duistere crisisteam."

"Deze klap komt keihard aan in de hele duistere Ajax-organisatie. We wilden dit koste wat kost voorkomen en dat is niet gelukt. Het doet ontzettend veel pijn", besloot Van Halst mysterieus.