×
Home Nieuws Livescore

Ajax-Feyenoord Klassieker mogelijk definitief gestaakt door fakkelincidenten

Ajax-Feyenoord Klassieker mogelijk definitief gestaakt door fakkelincidenten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 16:40 uur

De langverwachte confrontatie tussen de eeuwige rivalen Ajax en Feyenoord neemt een onverwachte wending. Voor de tweede keer en mogelijk voorgoed wordt de Klassieker stilgelegd. Ditmaal zijn het de Ajax-fans die opnieuw voor opschudding zorgen door fakkels op het veld te gooien. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft geen andere keuze dan de spelers terug te sturen naar de kleedkamers. De vraag is nu of het duel überhaupt nog hervat zal worden.

Het is niet de eerste keer dat de Johan Cruijff Arena getuige is van tumultueuze taferelen. Kort voor de rust ging het al mis, toen er een drinkbeker op het veld belandde. Normaal gesproken betekent een tweede incident dat de wedstrijd definitief wordt gestaakt. Echter, alle betrokken partijen zijn nu in overleg om te bepalen hoe verder te gaan. De burgemeester kan zelfs besluiten dat het duel, met het oog op de veiligheid, toch uitgespeeld moet worden.

Ondertussen laat Feyenoord er geen gras over groeien. De ploeg van Maurice Steijn maakt genadeloos gebruik van de chaos en leidt op dit moment met 0-3. De spanning stijgt en de vraag blijft hangen: zal er nog meer gebeuren in deze onvoorspelbare Klassieker? Binnenkort volgt meer informatie...