×
Home Nieuws Livescore

Timber ontroert Ajax-fans met emotioneel afscheid voor Feyenoord-duel

Timber ontroert Ajax-fans met emotioneel afscheid voor Feyenoord-duel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 15:32 uur

In een hartverwarmend tafereel heeft Jurriën Timber op zondag een emotioneel afscheid genomen van de Ajax-supporters, vlak voor het spannende duel met Feyenoord. De getalenteerde verdediger heeft deze zomer de sprong gewaagd en is overgestapt naar het prestigieuze Arsenal. Voorafgaand aan de Klassieker kreeg Timber de gelegenheid om zijn fanatieke aanhang te bedanken en te laten weten hoezeer hij hen zal missen.

Met een bevlogen speech wist Timber niet alleen de harten van de supporters te raken, maar ook die van zijn eigen moeder, die vol trots naast hem op de tribune zat. De woorden van de jonge verdediger waren doordrenkt van oprechte emotie en brachten zelfs tranen teweeg bij het duo. "Ik hoop van harte dat we spoedig weer kunnen genieten van het ongeëvenaarde spel van Ajax", sprak Timber met een brok in zijn keel.

Het afscheid van Timber markeert het einde van een tijdperk bij Ajax, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een ware publiekslieveling. Zijn vertrek naar Arsenal is een grote stap in zijn carrière, maar laat een leegte achter in het hart van de Amsterdamse club. Desondanks overheerst de trots en dankbaarheid voor de bijdrage die Timber heeft geleverd aan het succes van Ajax.

Terwijl de supporters met gemengde gevoelens afscheid namen van hun geliefde verdediger, kijken zij vol verwachting uit naar de toekomst. De hoop op nieuwe talenten die de club zullen versterken en het vertrouwen dat Ajax spoedig weer zal schitteren op het hoogste niveau, blijven onverminderd aanwezig. De woorden van Timber zullen nog lang naklinken in de harten van de Ajax-supporters, die reikhalzend uitkijken naar de dag dat zij weer kunnen genieten van het magische spel van hun geliefde club.