×

Leicester City viert feest na geweldige comeback in Championship: Hamer's assist niet genoeg

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 16:36 uur

Leicester City viert feest na geweldige comeback tegen Coventry City. Het nieuwe seizoen in het Championship begon met een 2-1 overwinning voor The Foxes. Coventry City leek lange tijd op weg naar de winst, maar dankzij twee late doelpunten konden de degradanten uit de Premier League alsnog juichen.

Na 47 minuten spelen kwam Coventry op voorsprong dankzij een kopbal van Kyle McFadzean, die werd voorzien van een assist door Hamer. Maar in de 77e minuut trok Kiernan Dewsbury-Hall de stand gelijk met een doelpunt, en drie minuten voor tijd sloeg hij opnieuw toe om Leicester de overwinning te bezorgen.

Een teleurstellend resultaat voor Coventry, dat vorig seizoen op het nippertje promotie naar de Premier League misliep. Leicester daarentegen begint het nieuwe seizoen met een knappe comeback en kan met vertrouwen vooruitkijken.