×
Home Nieuws Livescore

Transfer van Micky van de Ven naar Tottenham Hotspur bijna rond: Presentatie volgende week

Transfer van Micky van de Ven naar Tottenham Hotspur bijna rond: Presentatie volgende week
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 15:48 uur

Van de Ven verschijnt in het stadion van Spurs: 'Presentatie volgende week'. De transfer van Micky van de Ven naar Tottenham Hotspur lijkt zo goed als rond. De Nederlandse verdediger, die overkomt van VfL Wolfsburg, was zondagmiddag aanwezig in het stadion van zijn nieuwe club.

Tottenham Hotspur speelde daar een oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, terwijl Van de Ven toekeek. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zal de officiƫle aankondiging begin volgende week plaatsvinden.

Zaterdag meldde De Telegraaf al dat alleen de medische keuring nog moest worden afgerond. De transfer van Van de Ven naar Spurs heeft een vaste transfersom van veertig miljoen euro, maar kan door bonussen oplopen tot maximaal 47,5 miljoen euro. Het is naar verwachting dat hij in Londen een contract zal tekenen tot 2028.

Niet alleen Wolfsburg zal profiteren van de transfer, maar ook FC Volendam zal een deel van de transfersom ontvangen. De club uit het vissersdorp, waar Van de Ven is opgeleid, heeft recht op vijftien procent van de transfersom.