×
Home Nieuws Livescore

Borna Sosa reageert op transferrel: 'Focus op het spel!'

Borna Sosa reageert op transferrel: 'Focus op het spel!'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 september 2023 21:48 uur

Borna Sosa, de Kroatische voetballer die onlangs de overstap maakte naar Ajax, heeft via zijn Instagram-account gereageerd op alle ophef rondom zijn transfer. Hij begrijpt niet waarom er zoveel commotie is ontstaan en hoopt dat de focus snel weer op het sportieve aspect komt te liggen.

Ajax heeft acht miljoen euro betaald voor Sosa, die overkwam van VfB Stuttgart. De transfer heeft echter voor veel opschudding gezorgd. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de deal, waarbij zaakwaarnemerskantoor AKA Global en Matchmetrics GmbH betrokken zijn. Er lijkt sprake te zijn van belangenverstrengeling, wat niet in lijn is met de regels van Ajax als beursgenoteerd bedrijf.

Sosa heeft nu eindelijk gereageerd op de situatie via Instagram. De linksback begrijpt niet waarom sommige mensen zo'n groot probleem maken van de hele situatie. Hij heeft vol vertrouwen zijn zaakwaarnemer Arthur Beck de opdracht gegeven om met Ajax te praten. Sosa is trots om voor Ajax te spelen en vindt dat de focus nu moet liggen op de wedstrijd tegen Feyenoord, in plaats van alle ophef rondom zijn transfer.

Met deze reactie hoopt Sosa dat de rust snel weer terugkeert en dat hij zich kan concentreren op het voetbal.