×
Home Nieuws Livescore

Zorgen voor Koeman groeien: De Ligt en De Jong geblesseerd!

Zorgen voor Koeman groeien: De Ligt en De Jong geblesseerd!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 september 2023 19:48 uur

De zorgen voor de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman nemen toe naarmate de volgende interlandperiode nadert. Na de blessure van Matthijs de Ligt is nu ook Frenkie de Jong getroffen door een blessure. Tijdens de wedstrijd tegen Celta de Vigo moest de middenvelder van FC Barcelona zich laten vervangen vanwege een voetblessure.

Na ongeveer dertig minuten spelen liep De Jong een enkelblessure op. Hij slaagde er niet in om de wedstrijd uit te spelen, waardoor hij al snel werd vervangen door Gavi. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de ernst van de blessure.

Het nieuws over De Jong is zorgwekkend voor Koeman, aangezien het Nederlands elftal over iets meer dan twee weken weer bij elkaar komt. In de komende interlandperiode staan er cruciale EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland op het programma.

Eerder op zaterdag werd al bekend dat Matthijs de Ligt een knieblessure heeft opgelopen. Het is niet uitgesloten dat De Ligt zich ook geblesseerd moet afmelden bij het nationale team. Hij heeft al een MRI-scan ondergaan.