×
Home Nieuws Livescore

Depay overtreft Bellingham in doelpuntenmoyenne bij Spaanse topclubs

Depay overtreft Bellingham in doelpuntenmoyenne bij Spaanse topclubs
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 september 2023 17:56 uur

Nieuwe sterren schitteren in Madridse voetbalgevechten

In de altijd bruisende voetbalwereld van Madrid zijn er twee spelers die de show stelen met hun doelpuntenmoyennes. Jude Bellingham, de nieuwkomer bij Real Madrid, heeft een vliegende start gemaakt met zes doelpunten in zijn eerste zes wedstrijden. Een indrukwekkende prestatie, maar het is Memphis Depay van Atlético Madrid die de kroon spant met een nog beter gemiddelde.

Depay, de Oranje-international, heeft tot nu toe zes keer het net weten te vinden in het shirt van de Rojiblancos. Ondanks zijn beperkte speeltijd door blessureleed, heeft hij een verbluffend doelpuntengemiddelde van één doelpunt per 66,5 minuten. Een ware doelpuntenmachine die klaarstaat om zijn rentree te maken in de Madrileense Derby op zondag.

Bellingham mag dan wel één-op-één lopen met zijn zes doelpunten, maar Depay bewijst dat hij nog effectiever is met zijn trefzekerheid. Met zijn gemiddelde van één doelpunt per 66,5 minuten laat hij zien dat hij een geduchte concurrent is voor de jonge Engelsman.

Deze twee sterren zorgen voor vuurwerk in de Spaanse hoofdstad en laten zien dat ze klaar zijn om de voetbalwereld te veroveren. Wie zal er uiteindelijk als winnaar uit de bus komen in deze strijd om doelpuntenmoyennes? De Madrileense Derby zal het antwoord onthullen.