×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs kiest voor Feyenoord en laat Antwerp achter

Calvin Stengs kiest voor Feyenoord en laat Antwerp achter
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 september 2023 15:08 uur

Calvin Stengs, de voetballer die bekend staat om zijn onnavolgbare moves en ongeëvenaarde snelheid, heeft onlangs een moeilijke beslissing moeten nemen. Hij moest namelijk aan niemand minder dan de legendarische Mark van Bommel vertellen dat hij deze zomer zijn geliefde club, Feyenoord, wilde versterken. Een beslissing die niet zonder slag of stoot tot stand kwam.

Het Belgische Royal Antwerp, waar Stengs vorig seizoen op huurbasis speelde en tot grote hoogten steeg, wilde maar al te graag langer met hem door. Ze zagen in hem een waardevolle aanwinst en wilden hem definitief inlijven. Echter, de linkspoot had andere plannen en stak daar een stokje voor.

Na een zinderend seizoen waarin Antwerp op miraculeuze wijze kampioen werd, was de ontlading groot. Maar toen kwam Feyenoord om de hoek kijken en die stap wilde Stengs maar al te graag zetten. In een interview met het gerenommeerde Algemeen Dagblad vertelt hij: "Terugkeren naar de Eredivisie, de Champions League in met Feyenoord, een volle Kuip en weer samenwerken met Arne Slot, dat trok me toch meer."

Het moment waarop Stengs zijn keuze aan Van Bommel kenbaar maakte, was allesbehalve gemakkelijk. "Het was heel moeilijk om Van Bommel te vertellen dat ik naar de Kuip wilde. Na mijn mededeling hebben we elkaar een paar dagen met rust gelaten", aldus Stengs. Gelukkig kwamen ze er uiteindelijk wel weer uit. Van Bommel zag namelijk ook wel in dat er bij Antwerp nog mooie dingen bereikt konden worden.

Maar de aantrekkingskracht van de Eredivisie, de kans om met Feyenoord de Champions League te betreden en de gedachte aan een kolkende Kuip waren simpelweg te verleidelijk voor Stengs. Hij koos voor een nieuw avontuur en liet Antwerp achter zich. Een beslissing die niet zonder emotie genomen werd, maar wel met het volste vertrouwen in de toekomst.

Met zijn ongeëvenaarde talent en vastberadenheid zal Stengs ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor Feyenoord. De fans kunnen zich alvast verheugen op zijn spectaculaire acties en doelpunten. Het belooft een seizoen vol verrassingen en spektakel te worden, met Stengs als een van de absolute smaakmakers.