×
Home Nieuws Livescore

Tom Beugelsdijk wil graag in Nederland blijven voetballen

Tom Beugelsdijk wil graag in Nederland blijven voetballen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 21:32 uur

Tom Beugelsdijk, de bekende voetballer uit Den Haag, verraste vrijdagavond iedereen door zijn verschijning in het populaire ESPN-programma De Voetbalkantine. Presentator Wouter Bouwman kon niet wachten om Beugelsdijk te vragen naar de interesse van clubs, maar tot ieders verbazing gaf de verdediger aan dat hij nog geen telefoontjes heeft ontvangen van de clubs waar hij graag voor zou willen spelen.

"In Nederland is er op dit moment eigenlijk nog geen interesse", antwoordde Beugelsdijk. "En dat is juist wat ik graag wil, voetballen in Nederland." Toen hem werd gevraagd uit welke landen de telefoontjes dan wel afkomstig waren, gaf Beugelsdijk openhartig antwoord: "De clubs bellen mij niet, maar mijn zaakwaarnemer heeft wel interesse uit Zweden en Denemarken vernomen. Maar dat trekt me niet. Het voetbal wel, maar privé niet. Ik heb kinderen en ik wil er gewoon voor hen zijn."

"Het hoeft niet per se Zuid-Holland te zijn", vervolgde de Hagenaar. "Ik sta open voor mogelijkheden in heel Nederland, maar het buitenland wordt gewoon lastig", aldus Beugelsdijk, die aangaf dat een terugkeer bij ADO Den Haag niet tot de mogelijkheden behoort. Analist Kees Luijckx noemde Excelsior als een mogelijke optie voor de verdediger: "Ze kunnen nog wel iemand gebruiken in het centrum van de verdediging."

Deze onverwachte televisieoptreden van Tom Beugelsdijk heeft laten zien dat hij niet alleen een talent heeft voor voetbal, maar ook over een talenknobbel beschikt. Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor deze veelzijdige sportman!