×
Home Nieuws Livescore

Hancko kijkt reikhalzend uit naar Klassieker: "Onvergetelijke herinneringen en nieuwe kansen"

Hancko kijkt reikhalzend uit naar Klassieker:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 21:08 uur

David Hancko kijkt reikhalzend uit naar de komende zondag, wanneer hij weer de kans krijgt om deel te nemen aan een legendarische wedstrijd. De centrale verdediger koestert warme herinneringen aan het treffen met Ajax, aangezien hij vorig jaar een doelpunt wist te maken in de Johan Cruijff ArenA. Maar er was nog iets anders dat hem een goed gevoel gaf na die wedstrijd.

"Er zijn momenten in je carrière die je nooit zult vergeten", vertelt Hancko enthousiast over het duel met Ajax. "Als ik die straat zie waar we destijds aankwamen na de wedstrijd, dan voel ik nog steeds die speciale sfeer. In de rust voelde ik al dat we iets groots gingen bereiken. Vanaf dat moment wisten we gewoon dat we kampioen zouden worden. We bleven maar winnen en winnen, en dat gaf een ongelooflijk gevoel."

Desondanks wil Hancko niet te ver vooruitlopen op de zaken. "Natuurlijk is er geen garantie dat we zondag hetzelfde zullen bereiken. Maar we hebben geproefd van de zoete smaak van overwinning daar. Het was lang geleden dat we daar hadden gewonnen, maar nu beginnen we weer vanaf nul. Nieuwe spelers aan beide zijden en een nieuwe wedstrijd die zwaar zal zijn. We moeten ons blijven focussen op ons eigen spel. Met passie verdedigen en zoveel mogelijk kansen creëren."