×
Home Nieuws Livescore

Sancho niet in selectie tegen Burnley, Ten Hag zwijgt

Sancho niet in selectie tegen Burnley, Ten Hag zwijgt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 15:08 uur

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft aangegeven dat Jadon Sancho niet zal terugkeren in de wedstrijdselectie voor het aankomende duel tegen Burnley. Ten Hag weigert echter verder in te gaan op de situatie.

Vorige week werd Sancho uit de selectie gezet door Ten Hag, nadat hij op het beruchte sociale media platform X - voorheen bekend als Twitter - zijn frustraties had geuit over kritiek op zijn inzet. Op dit moment lijkt het er niet op dat de Engelsman snel weer zal terugkeren. "Jadon zal morgen niet bij de selectie zitten", bevestigt Ten Hag tijdens de persconferentie. "Alles hangt af van hem. Onze focus ligt op de wedstrijd tegen Burnley."

Verschillende Engelse tabloids hebben deze week bericht over ontevredenheid onder spelers over de werkwijze van Ten Hag. Zo zouden sommige spelers het onbegrijpelijk vinden hoe de manager omgaat met het aflopende contract van David de Gea en de uitsluiting van Antony en Sancho. Ten Hag wuift deze 'suggesties' echter weg. "Ik weet niet of er sprake is van lekken, maar ik ken mijn spelers."

"Iedereen mag suggesties doen, daar hebben wij geen problemen mee. Het enige wat je bij United moet doen is elke wedstrijd winnen, dus in dat opzicht verandert er niets", aldus Ten Hag, die onder druk staat. Van de laatste vijf wedstrijden heeft United er slechts één gewonnen.